Lidmaatschap

Lidmaatschap

Aanmelden

Wil je lid worden van judovereniging Ichikan? Kom gerust eerst eens kijken door aan te schuiven bij één van onze lessen. Om kennis te maken met de judosport kun je 2 proeflessen volgen. Judo is voor iedereen toegankelijk vanaf 4 jaar en uiteraard voor jongens en meisjes en voor dames en heren.

 

Om deel te nemen aan de proeflessen heb je geen judopak nodig. Een lange training-/ of joggingbroek en een t-shirt met lange mouwen is goed. Graag zien we je zonder sieraden en met schone voeten op de mat. Voor jezelf en je judopartner is het prettig als de nagels kort zijn. Lange haren adviseren we in een vlecht of staart te dragen.

 

Wil je na het volgen van deze proeflessen je aanmelden bij judovereniging Ichikan? Bij de trainer kan je een inschrijvingsformulier invullen waarmee je je kunt aanmelden als lid van onze vereniging. De trainers geven het ingevulde formulier door aan de secretaris. Van ons secretariaat ontvangt u per mail een bevestiging van inschrijving. Daarnaast kan je via onderstaande knop je aanmelden door je gegevens achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Contributie

De contributie met ingang van 1 juli 2022:

 

Per kwartaal
 Kleuterjudo t/m 6 jaar  € 50,00
 Jeugdjudo 7 t/m 15 jaar  € 56,00
 Senioren judo
 € 63,00
 Wedstrijdtraining      € 25,00        
 Inschrijfgeld (eenmalig)  € 20,00

 

Voor het aanschaffen van een judopak, waarvan de kosten afhankelijk van de maat zijn, kunt u ook bij onze vereniging terecht. Vraag het aan onze trainers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Betaalwijze

Betaling van de contributie geschied middels vooruitbetaling per kwartaal en kan voldaan worden door middel van automatische incasso. De eerste keer zal het bedrag afwijkend zijn wegens het eenmalige inschrijfgeld en afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap. Indien u per factuur wenst te betalen komt er € 5,00 administratiekosten bij en dient u zelf het verschuldigde contributiebedrag te voldoen op rekeningnummer NL 66 INGB 0005 6749 81 te name van Budovereniging Ichikan onder vermelding van het factuurnummer.

 

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onderstaande knop) te gebeuren. Opzegging geschied per kwartaal en kan vóór 30 maart, 30 juni, 30 september of 31 december, daarna zal het lidmaatschap met een kwartaal worden verlengd. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van de opzegging van onze ledenadministratie.

    

Aanmelden of Opzeggen?