Laatste nieuws

Start wedstrijdtraining vrijdagavond                                                                                        15 december 2017

 

Goed nieuws! Na de kerstvakantie starten we met een wedstrijdtraining op de vrijdagavond in Rockanje van 17:15 – 18:00 uur. Deze wedstrijdtraining is voor gemotiveerde judoka’s die het leuk vinden om mee te doen aan judowedstrijden en daar specifiek voor willen trainen. De wedstrijdtraining is voor judoka’s vanaf 6 jaar.

In deze wedstrijdtraining worden de aangeleerde technieken toegepast in specifieke wedstrijdsituaties en worden er extra veel oefengevechten (randori’s) gehouden. Door deze training worden de judoka’s beter voorbereid op deelname aan wedstrijden. Aan deze training zijn geen extra kosten verbonden. Het betekent ook dat er een lesroosterwijziging op Rockanje plaats vindt. Judoka’s van de vrijdagavond krijgen hierover nog extra bericht. 

Deelname aan de wedstrijdtraining gaat via de trainer. Heb je interesse om deel te nemen aan de wedstrijdtraining, laat dat dan nu weten aan je trainer! Meer informatie over de wedstrijdtraining of aankomende wedstrijden vindt u ook op onze website: www.ichikan.nl/wedstrijdpagina.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd mocht u vragen hebben over de wedstrijdtraining neem dan contact op met één van de trainers.

 

Besluit Algemene Ledenvergadering                                                                                                     29 juli 2017

 
Beste ouders en judoka's van Ichikan,
 
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 maart 2017 heeft het bestuur toestemming gevraagd om de halfjaarlijkse contributies per 1 juli 2017 om te zetten naar kwartaal betalingen waarbij de contributie vanwege de stijgende huurprijzen met € 1,00 per kwartaal wordt verhoogd.  Het voorstel werd aangenomen door de aanwezige leden. De contributie zal vier maal per jaar worden geincaseerd aan het einde van het kwartaal (maart/ juni/ september/ december). De nieuwe tarieven staan inmiddels vermeld op de website.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van onze trainers of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering                                                                                       04 februari 2017

Beste ouders en judoka's van Ichikan,

Hierbij nodigen wij iedereen uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering op donderdag 23 maart om 20:30 uur in de foyer van de Merel te Rockanje. Tijdens deze vergadering geeft het bestuur een toelichting over wat het afgelopen jaar is gedaan en worden de speerpunten voor het aankomende seizoen toegelicht. Het jaarverslag van de secretaris, penningmeester en wedstrijdsecretaris liggen voorafgaand aan de vergadering ter inzage gereed. Aanmelden wordt gewaardeerd en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zien u graag op donderdag 23 maart!

 

Start kleuterjudo Brielle                                                                                                                07 januari 2017

Vanaf maandag 9 januari begint judovereniging Ichikan in de Trompzaal te Brielle een groepje met kleuterjudo. Deze groep is speciaal voor 3-5 jarigen. De basisvormen van bewegen komen aan bod en er wordt een start gemaakt met judovormen. Dit alles wordt in speelse vormen aangeboden door Astrid Severens van judovereniging Ichikan. Astrid heeft letterlijk tientallen jaren ervaring met deze doelgroep en vind het leuk om te starten met de kleuters in Brielle. Het is op maandag 16.15-17.00 uur, kom gerust een keer kijken of beter; doe vrijblijvend een keer mee. Voor meer informatie: Astrid Severens, 06 11025353 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Start seizoen 2016 – 2017                                                                                                         22 augustus 2016

Vanaf maandag 22 augustus 2016 starten we weer met onze lessen. We hopen dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. De lestijden in Brielle zijn veranderd, kijk op onze website bij trainingen voor de actuele lestijden!

 

Intrede nieuw bestuur                                                                                                                           1 juli 2016

Met intrede van 1 juli 2016 heeft het nieuwe bestuur zijn intrede gedaan. Van links naar rechts stellen wij graag aan u voor; Astrid Severens (penningmeester), Martin Padmos (algemeen bestuurslid), Pia de Kramer (voorzitter), Cynthia Torreman (secretaris), Roy Langendoen (algemeen bestuurslid) en Fred Langendoen (wedstrijdsecretaris).

Met veel enthousiasme gaan we aan de slag!

 13606924 1194062230617408 7914716717723627548 n


 

Algemene leden vergadering                                                                                                           28 januari 2016

Beste Ichikan leden,

Nog net voor de algemene leden vergadering waren er zes kandidaten voor een bestuursfunctie. Na een hele spannende periode voor het huidig bestuur, en uiteraard eenieder die de vereniging een voortbestaan toewenst kunnen we nu zeggen het is gelukt! We hadden de luxe om keuze te kunnen maken voor het in vullen van de functies.

Aldus op de ALV is er besloten dat op 1 juli 2016 het nieuwe bestuur zijn intrede doet:

Voor de functie voorzitter           Pia de Kramer

Het penningmeesterschap          Astrid Severens

De functie secretaris                  Cynthia Torreman

Algemeen bestuurslid                Roy Langendoen

Algemeen bestuurslid                Martin Padmos( blijft in functie)

 

Nogmaals willen we hen bedanken, die zich hebben ingezet om Ichikan te behouden. Met dit heugelijke nieuws zien we de toekomst weer zonnig tegemoet, en wensen we het nieuwe bestuur veel wijsheid en constructieve samenwerking toe.

 

Namens het huidig bestuur,

Dick Muizer.

Ichikan op Facebook

Ichikan op Twitter

JudoIchikan Vanaf vandaag is judovereniging Ichikan ook op Twitter te vinden.