Judokamp 2018

Judokamp 2018 nu te bestellen op DVD

Vanaf vandaag kunt u de uitgebreide fotocollectie en film van het judokamp op DVD bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor maar €10,00 euro. Zo kunt u thuis nog nagenieten en heeft u een mooie herinnering aan het kamp! Op onze Facebookpagina kunt u de trailer van de film terug zien.

 

Judokamp 2018 kampverslag

Oostvoorne – Na weken aan voorbereiding voor de vrijwilligers van judovereniging Ichikan was het op maandag 30 april dan eindelijk zover. 25 judoka’s melden zich op maandagochtend om 10.00 uur in de stromende regen bij het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne om tot en met woensdag op kamp te gaan. Het allereerste judokamp in de ruim 55 jarige geschiedenis van de lokale judovereniging is daarmee een feit.


Aangepast programma

Het eerste plan om de judotrainingen buiten in de mooie bosrijke omgeving te geven ging helaas letterlijk in het water op. Door de regen werd de hele gemeenschappelijke ruimte verbouwd en werd er een heuse dojo gecreëerd. Na de groepsindeling en kennismakingsspellen stond de eerste judotraining op het programma. Meester Fred verzorgde een newaza training die in het teken stond van het beheersen van diverse grondtechnieken. Alle judoka’s deden enthousiast mee, het was tenslotte nog maar maandagmiddag dus de kinderen zaten nog vol energie! ‘S middags werd vanwege het weer besloten om de overige activiteiten binnen te organiseren. Dat mocht de pret niet drukken. De kinderen sloofden zich uit bij megatwister, de eierloop en speelden 4 op een rij.

Ondanks dat het ‘s avonds nog steeds regenden, gingen de Ichikanjers naar buiten voor een bosspel. De meeste kinderen liggen normaal al op bed maar tot 21:30 uur renden de kinderen bij levend stratego om de vlag te veroveren zo kan je zien dat een kamp kinderen toch echt extra energie geeft.

Judo, spelletjes en prijsuitreiking

De volgende ochtend waren de judoka’s om klokslag 06:00 uur uit de veren. Vele activiteiten hielden de kinderen deze dag bezig zo was er onder andere een japans ontbijt, twee judotrainingen een zeskamp en werd de avond afgesloten met een filmavond op de judomat. Tijdens deze filmavond ging het lichtje één voor één bij de judoka’s. De volgende ochtend was het een kwestie van opruimen, schoonmaken en de prijsuitreiking. Meest waardevolle judoka van het kamp is Marieke van ’t Hof geworden. Tijdens kamp hielp zij de jongere judoka, was ze altijd positief en wilde ze de leiding helpen waar nodig. Team blauw werd kampwinnaar doordat zij de snelste tijden behaalden tijdens de zeskamp spellen. Na de prijsuitreiking druppelde de ouders één voor één binnen om de judoka’s weer op te halen en de zware (stinkende) tassen weer op te halen.

En daarmee liep het judokamp op zijn eind. Een langgekoesterde wens van het bestuur en trainers is in vervulling gegaan. Een activiteit van deze omvang kan niet zonder hulp. Daarom wil het bestuur van judovereniging Ichikan alle vrijwilligers die geholpen hebben voor of tijdens het kamp enorm bedanken! Daarnaast is het zeker op zijn plaats om de sponsoren te bedanken de kinderen bedanken jullie van harte dat jullie dit kamp mogelijk gemaakt hebben: KaasEnZo Hellevoetsluis, Gall en Gall Rockanje, Plus Slingerland, VP-verhuur, Montagebedrijf van den Genugten en Fred Langendoen.

 

99cdb8e7 6c36 4cbe 92b6 0a2d0d6283c8 thumb840

 Judokamp 2018

Dit jaar organiseert judovereniging Ichikan voor het eerst zijn eigen judokamp! Een judokamp met veel spelletjes, leuke activiteiten en natuurlijk heel veel judoën! Het kamp is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 15 jaar en wordt gehouden van maandag 30 april t/m woensdag 2 mei 2018 in het Samuel Naardenhuis te Oostvoorne. Het vertrek van en naar het kamp is op eigen gelegenheid.

Meedoen kan door het inschrijfformulier tegelijk met de kampbijdrage uiterlijk 1 april in te leveren bij de trainer. Eventueel medicijngebruik is belangrijk om goed aan te geven en wie verantwoording draagt voor inname ( judoka zelf of begeleiders kamp ). Je krijgt na inschrijving altijd een betaal en ontvangstbevestiging van de trainer terug. Let op, indien er medische of andere zaken zijn die wij als begeleiders moeten weten in het belang van uw kind, vermeld dit dan bij inschrijving! Bijvoorbeeld, allergiën, epilepsie, geen zwemdiploma’s, medicijngebruik, autisme ed.

Bij eventuele afmelding geven wij geen restitutie in verband met de reeds gemaakte kosten. U kunt wel zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Heeft u nog vragen of ideeën dan kunt u deze stellen aan de kampleider.

 

Hieronder nog wat handige informatie:

Kampleider:

Roy Langendoen
Tel: 06 - 22257448

Kampeeradres:

Samuel Naardenhuis
Krimweg 10
3233 NB Oostvoorne

Aankomst:

Maandag 30 april 2018, om 10:30 uur

Vertrek:

Woensdag 2 mei 2018, om 10:00 uur

 Kampbijdrage:

€ 65,00 per persoon (inclusief maaltijden, activiteiten & overnachting)

Bagagelijst:

 

Nb: het is handig om alle artikelen goed te merken!!

o   Dekbed of slaapzak, onderlaken, kussensloop, pyjama en knuffel.
o   Ondergoed, sokken, badslippers, handdoeken en toiletartikelen.
o   Kleding: denk aan het weer, dus voldoende (oude!) warme kleding verder o.a. een
     regenjack, extra lange broek, zwemkleding, sportkleding en uiteraard je Judopak.  
o   Sportschoenen.
o   Gezelschapspelletjes of leesboek (geen computerspelletjes en/of tablet).  
o   Uitstekend HUMEUR en GOEDE zin!!!!!

Ichikan op Facebook

Ichikan op Twitter

JudoIchikan Vanaf vandaag is judovereniging Ichikan ook op Twitter te vinden.