Examens

De examens bij judovereniging Ichikan worden vanaf heden in een nieuw jasje gestoken. Vanaf heden worden de examens 2 maal per jaar gehouden in Februari en in Juni. De judoka’s laten dan aan iedereen zien wat ze in de lessen geleerd hebben en krijgen zij, indien ze geslaagd zijn, een en band of een slip mee naar huis. Judovereniging Ichikan hanteert hierbij de examenrichtlijnen van Judo Bond Nederland.

Judoka’s die examen doen voor een slippendiploma, een gele of oranje band blijven dat doen tijdens het reguliere lesuur op de eigen trainingslocatie in de week van de examens. Judoka’s die examen doen voor een groene, blauwe of bruine band zullen vanaf juni 2017 de examens centraal afleggen op een nader te bepalen trainingslocatie.

Indien uw zoon of dochter in aanmerking komt voor een examen ontvangt zij daar tijdig bericht over. Via een bijgeleverde aanmeldstrook kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het centrale examen. In dit centrale examens zullen de trainers de vereiste vaardigheden beoordelen en ontvangen judoka’s na het behalen van het examen een diploma, dikke band en wordt de nieuwe graduatie doorgegeven aan de Judo Bond Nederland (JBN). De kosten voor de centrale examens bedragen €10,00. Dit is inclusief een judo diploma, dikke band en administratieve afhandeling bij de JBN.

Met vriendelijke groet,

 

Trainers en Bestuur

Judovereniging Ichikan

 

 

Examenkaarten

 

 

 

 

 

 

 

 

Ichikan op Facebook

Ichikan op Twitter

JudoIchikan Vanaf vandaag is judovereniging Ichikan ook op Twitter te vinden.