Examens

De examens bij judovereniging Ichikan worden vanaf heden in een nieuw jasje gestoken. Vanaf heden worden de examens 2 maal per jaar gehouden in Februari en in Juni. De judoka’s laten dan aan iedereen zien wat ze in de lessen geleerd hebben en krijgen zij, indien ze geslaagd zijn, een en band of een slip mee naar huis. Judovereniging Ichikan hanteert hierbij de examenrichtlijnen van Judo Bond Nederland.

Judoka’s die examen doen voor een slippendiploma, een gele of oranje band blijven dat doen tijdens het reguliere lesuur op de eigen trainingslocatie in de week van de examens. Judoka’s die examen doen voor een groene, blauwe of bruine band zullen vanaf juni 2017 de examens centraal afleggen op een nader te bepalen trainingslocatie.

Indien uw zoon of dochter in aanmerking komt voor een examen ontvangt zij daar tijdig bericht over. Via een bijgeleverde aanmeldstrook kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het centrale examen. In dit centrale examens zullen de trainers de vereiste vaardigheden beoordelen en ontvangen judoka’s na het behalen van het examen een diploma, dikke band en wordt de nieuwe graduatie doorgegeven aan de Judo Bond Nederland (JBN). De kosten voor de centrale examens bedragen €10,00. Dit is inclusief een judo diploma, dikke band en administratieve afhandeling bij de JBN.

Met vriendelijke groet,

 

Trainers en Bestuur

Judovereniging Ichikan

 

 

Examenkaarten

 

 

 

 

 

 

 

 

Ichikan op Facebook

Facebook

Vacature judoleraar M/V

Ben jij een enthousiaste judoleraar m/v met ondernemende kwaliteiten en een hart voor de judosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Judovereniing Ichikan geeft les op verschillende locaties in Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Daarnaast verzorgen wij judolessen op scholen. Voor onze locatie in Rockanje zijn wij met ingang van januari 2020 op zoek naar een judoleraar.

Functie-eisen minimaal opleidingsniveau judo jeugdleider, bij voorkeur in bezit van diploma judoleraar A/B. Flexibiliteit en beschikbaarheid in de namiddag en avond. Affiniteit met kata is een pre. Bereidheid tot het coachen bij wedstrijden in het weekend.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een actieve judovereniging in Rockanje en omstreken, stuur dan snel je motivatie en CV naar ichikan.judo@gmail.com. Voor meer informatie kun je bellen met Roy Langendoen, tel: 06-22257448.