Examens

De examens bij judovereniging Ichikan worden vanaf heden in een nieuw jasje gestoken. Vanaf heden worden de examens 2 maal per jaar gehouden in januari en in juni. De judoka’s laten dan aan iedereen zien wat ze in de lessen geleerd hebben en krijgen zij, indien ze geslaagd zijn, een en band of een slip mee naar huis. Judovereniging Ichikan hanteert hierbij de examenrichtlijnen van Judo Bond Nederland.

Judoka’s die examen doen voor een slippendiploma, een gele of oranje band blijven dat doen tijdens het reguliere lesuur op de eigen trainingslocatie in de week van de examens. Judoka’s die examen doen voor een groene, blauwe of bruine band leggen de examens centraal op een nader te bepalen trainingslocatie.

Indien uw zoon of dochter in aanmerking komt voor een examen ontvangt zij daar tijdig bericht over. Via een bijgeleverde aanmeldstrook kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor het centrale examen. In dit centrale examens zullen de trainers de vereiste vaardigheden beoordelen en ontvangen judoka’s na het behalen van het examen een diploma, dikke band en wordt de nieuwe graduatie doorgegeven aan de Judo Bond Nederland (JBN). De kosten voor de centrale examens bedragen €10,00. Dit is inclusief een judo diploma, dikke band en administratieve afhandeling bij de JBN.

 

Examenkaarten

Onderstaande examenkaarten zijn tevens te verkrijgen via de trainers en/ of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

 

 

 

 

Ichikan op Facebook

Facebook

Vacature judoleraar M/V

Ben jij een enthousiaste judoleraar m/v met ondernemende kwaliteiten en een hart voor de judosport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Judoverening Ichikan geeft les op verschillende locaties in Brielle, Oostvoorne en Rockanje. Daarnaast verzorgen wij judolessen op scholen.

Functie-eisen minimaal opleidingsniveau judo jeugdleider, bij voorkeur in bezit van diploma judoleraar A/B. Flexibiliteit en beschikbaarheid in de namiddag en avond. Affiniteit met kata is een pre. Bereidheid tot het coachen bij wedstrijden in het weekend.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een actieve judovereniging in Rockanje en omstreken, stuur dan snel je motivatie en CV naar ichikan.judo@gmail.com. Voor meer informatie kun je bellen met Roy Langendoen, tel: 06-22257448.